Nieuwsbrief Oktober Let Op! Verhuizing!!!!!

BESTE LEERLINGEN EN OUDERS VAN LEERLINGEN!

amuze

Afgelopen weekend was het dan zo ver. Samen met Cammermans Muziek leerlingen en een aantal AMuze leerlingen hebben we de bandjes workshop neer kunnen zetten. Ik zeg met name WE want het was een samenwerking van hoog niveau. Muzikanten en zangeressen van diverse leeftijden en ervaring werkten samen om in 3 uur tijd een optreden neer te kunnen zetten voor de genodigden.
Wil jij een volgend keer ook meedoen aan de bandjes workshop? Inschrijven kan nu al!! Er staan nog twee sessies op stapel deze winter

Opnemen: 6 december gaan we weer de studio in met een aantal leerlingen.
Tot nu toe heb ik vier inschrijvingen , er kan er nog eentje bij, dus wil jij je nummer opnemen in een professionele opname studio, schrijf je dan zo spoedig mogelijk in! De studio is Ymuiden en er is voldoende parkeerplaats!

Lef on stage! Inmiddels kent bijna iedereen deze workshop al die in het teken staat van jezelf presenteren met lef! Je gaat je eigen lied zingen voor je ouders/vrienden na een gezellige, leerzame workshop. Half januari staat de volgende op stapel. ( in de KOE in Velserbroek)
NIEUW dit keer: je mag een introducee meenemen! Laat je vriendin/vriend kennis maken met onze makkelijk aan te leren zangtechniek en treed samen (of ieder apart) op!

Verhuizing!!!

moving-van2-1024x682

Een aantal van de leerlingen weten het al, en de reacties zijn nogal gemengd… Van “lekker dichtbij” tot “verdorie het was hier zo gezellig” Geloof me, daar wordt het net zo fijn om te zingen!
Het nieuwe adres wordt : W. Kentstraat 22 in Velserbroek. Alle contact gegevens blijven het zelfde dus: Telefoon 06 46310586 en mail Yvon@a-muze.org
Ik ga 1 november verhuizen maar de lessen kunnen evt. die eerste week nog op de oude locatie gegeven worden > Jullie ontvangen bij je rooster het juiste adres waar je je mag melden!
Dus: veel nieuws, en een verhuizing! Druk met veel mooie dingen en ik heb er weer zin in .. Laat de winter maar komen, wij werken ons er muzikaal wel doorheen!

Lieve groet en tot Snel , Yvon