Even voorstellen

YvonAchterhofYvon Agterhof (1967)

Yvon begon haar zangcarrière reeds als tienjarige, als solo zangeres in diverse kerkkoren. Gedurende haar middelbare school periode zong zij in verschillende schoolbandjes en schreef met een aantal medeleerlingen als ‘Students for Africa’ in 1985 het lied ‘Care a little more’, dat op single werd uitgebracht ten bate van hongerend Afrika.

Haar volwassen zangcarriere startte volgens de klassieke methode bij zanglerares Ingrid Mank (nu een succesvolle singer-songwriter in Belgie). Gedurende deze periode trad zij op in discotheken. Kort daarna werd zij benaderd door de band Perception in Haarlem. Zij zochten een achtergrondzangeres en vonden in haar een front-woman. Hier heeft zij 10 jaar gezongen en schreef ze met diverse bandleden mooie, maar ook pittige rocksongs. Hierna zong zij nog drie jaar bij FFlos, een akoestisch trio. Door de jaren heen schreef zij met diverse muzikanten verschillende pop/rock songs.

Het liedjes-programma over een scheidend gezin : “Jij hoort bij mij” is in 2017 afgerond samen met Peter Cammermans. Op het moment zingt zij in diverse kleinere combo’s en is boekbaar via Amuze.Yvon@gmail.com

Speciaal voor kinderen heeft Agterhof een eigen lesmethode met veel beeldmateriaal geschreven. “Een geweldige methodiek die juist ook voor volwassenen goed werkt. Ik ontwikkel de methode bijna dagelijks verder door, zodat je lessen altijd interessant blijven en je steeds meer bijleert!”

Haar unieke zangtechniek wordt ook ingezet bij de ontwikkeling van pubers, jong volwassenen en in kracht-herstellende vrouwen-sessies.

“wat fijn dat ik zo’n bijzondere zangjuf heb!”

“Ik heb erg veel geleerd van haar methodiek en mijn persoonlijke ontwikkeling heeft ook een sprong gemaakt, het zijn echt “zanglessen PLUS”

Zangles – en meer!