stem/ ademhalen trainingen post covid!

Trainingen post covid

Helaas is er een groep mensen met ademhalings problemen na een Covid besmetting ontstaan. Juist voor deze groep heb ik lessen geschreven die ervoor zorgen dat de ademhaling optimaal herstelt

Door oefeningen (dagelijks) en zingen kan de benauwdheid afnemen en de longinhoud neemt weer toe. Op een speelse wijze werken aan je conditie is een fijn samenspel tussen coach en leerling! Je zingt alleen als je wilt en alleen je eigen gekozen liedjes!

Afhankelijk van de voortgang plannen we een aantal lessen in .

Stemondersteuning voor sprekers

Deze privé-training is geschikt voor trainers, onderwijzers, kortom iedereen die langer dan gemiddeld op regelmatige basis zijn of haar stem gebruikt en daar wat ondersteuning bij kan gebruiken.

Heeft u soms een wat vermoeide stem na een dag werken? Komt u af en toe tijdens het spreken adem tekort? Een droge keel, schorre stem? Het kunnen allemaal tekenen zijn van verkeerd stemgebruik. Binnen een aantal sessies kunnen wij u bewust maken van uw stemgebruik en de knelpunten op een effectieve manier met u samen aanpakken.

Intake en aansluitend drie sessies: € 199 (ex btw). Tevens voor kleine groepen op locatie mogelijk, tarieven op aanvraag.

Training `”ademhalen is toch makkelijk!!!??”

Tsss, ademhalen, dat kan toch iedereen?
Dat lijkt een logische opmerking, maar wist jij dat bijna niemand effectief uitademt? En dat 70% van je afvalstoffen via het uitademen je lichaam verlaten? Je wist vast ook nog niet dat je door een juiste ademhaling meer ontspannen en gezonder door het leven kunt gaan!

Doe gewoon mee, leer én profiteer!! Deze lessen kunnen i.c.m. zanglessen gevolgd worden, volgens de zelfde voorwaarden/instapkaarten.

Zangles – en meer!