Ademhaling sessies

Trainingen post covid/stress/lichamelijke en emotionele pijn

Helaas is er een groep mensen die niet lekker in hun vel zit. Juist voor deze groep heb ik lessen geschreven die ervoor zorgen dat de ademhaling optimaal herstelt en helpt om je beter te voelen, vitaler!

Door oefeningen (dagelijks) en zingen kan de benauwdheid afnemen en de longinhoud neemt weer toe. Op een speelse wijze werken aan je conditie is een fijn samenspel tussen coach en leerling! Je zingt alleen als je wilt en alleen je eigen gekozen liedjes!

Afhankelijk van de voortgang plannen we een aantal lessen in .

maar…. `”ademhalen is toch makkelijk!!!??”

Tsss, ademhalen, dat kan toch iedereen?
Dat lijkt een logische opmerking, maar wist jij dat veel mensen niet effectief uitademen? En dat 70% van je afvalstoffen via het uitademen je lichaam verlaten? Je wist vast ook nog niet dat je door een juiste ademhaling meer ontspannen en gezonder door het leven kunt gaan!

Gaat er ergens iets in beweging bij je komen als je dit leest, neem dan even contact met me op , dan plannen we eerst even een gesprekje in, dan kijk ik op welke manier JIJ geholpen kunt worden

Doe gewoon mee, leer én profiteer!! Deze lessen kunnen i.c.m. zanglessen gevolgd worden, volgens de zelfde voorwaarden/instapkaarten.

Zangles – en meer!