Zangles voor alle leeftijden!

ZANGLES KINDEREN

“Zingen is leuk!”: een kinder(lijke) uitspraak die alles omvattend is als het gaat om een zangles bij AMuze. Het belangrijkste is dat uw kind zich thuis voelt en vanuit die situatie lekker kan gaan zingen. De zangles wordt in een gezellige kamer gegeven, onder begeleiding van een bandopname. Het gaat tijdens de lessen van AMuze vooral om plezier in muziek en zang, alsmede welgemeende aandacht voor uw kind en ook om de opbouw van het zelfvertrouwen!

De les

We besteden tijdens de les in eerste instantie aandacht aan:

  • Ademhaling (ter ontspanning maar ook om de buikademhaling die bij zang nodig is, aan te leren)
  • Ademsteun en zangtechniek
  • Uitstraling (weten waar je over zingt en dat uitstralen is belangrijk)
  • Voorbereiding op workshops, optredens of een gezamenlijk bezoek aan de opnamestudio

De keuze van het muziekstuk is altijd in overleg met het kind. Het gaat er vooral om dat er met veel plezier gezongen wordt!

ZANGLES VOLWASSENEN

Om het beste in u naar boven te brengen vraag ik u een muziekstuk mee te nemen waar u zich prettig bij voelt en dat u graag goed wilt leren zingen. Met de diverse technieken zult u binnen enkele minuten reeds versteld staan van uw zangkwaliteiten! Uiteraard is het heel belangrijk dat u daarbij uw eigen voorkeur voor zang en klank behoudt. Zo wordt het stuk u ‘eigen’.

Op het zang-keuze menu staan nog de volgende mogelijkheden

  • “ Laat je stem horen” iedereen heeft een eigen stem, maar in de loop der tijd is men vaak verleerd deze te gebruiken. We gaan u leren dat uw stem (ergo uw ‘zijn’) van groot belang is. U zult binnen korte tijd zelfverzekerder in het leven staan.
  • “Bandzang” Voor iedereen die in een band zingt of wil zingen. Hoe gebruikt u uw stem optimaal, zonder daarbij schade te veroorzaken?
  •  “ladies only” lessen. Met een groepje dames aan de slag om te leren zingen, in een veilige omgeving! Op het moment zijn de groepjes vol maar je kunt je voor-inschrijven!

TARIEVEN

Individuele lessen : € 26,50 voor kinderen en €36,00 voor volwassenen. Een acht-strippenkaart bedraagt €198,00 voor een kind en €275,00 voor een volwassene. Losse lessen of proeflessen zijn tevens te reserveren. De lessen duren ca 40 minuten en er zijn tevens groepsmogelijkheden. In bepaalde gevallen kan het jeugdcultuurfonds de lessen betalen, u kunt dit via school , het JCG of de huisarts aanvragen. Voor meer informatie:
haarlem@jeugdfondssportencultuur.nl

LESTIJDEN
Dinsdag, woensdag en donderdagen overdag en ’s avonds

De lessen worden in Velserbroek gegeven.

Zangles – en meer!