Reacties

“Yvon weet juist bij “bijzondere” kinderen de juiste snaar te raken en haar creativiteit en onvoorwaardelijke liefde voor mens, zang en muziek zowel individueel als in samenwerkingsverband (workshops en zanggroep) tot een succes te brengen.”

Reacties op de koren-workshops:

“Je bent enorm goed in dingen duidelijk maken met behulp van voorbeelden en je hebt de nodige humor daarbij. Dat spreekt erg aan.”

“Je bent een geboren ‘uitbeeldster’.”

“De manier waarop jij de verschillende stemmen voordeed en ons liet voelen hoe wij d.m.v. ons stemgebruik en ademondersteuning een beter resultaat kunnen krijgen, was een openbaring.”

Reacties op de zanglessen:

“Zangles bij Yvonne is helemaal top! Het staat voor inspiratie, intensief aan de slag, intimiteit, vertrouwen en lekker met je hart kunnen zingen. Gewoon heerlijk.”

“Wij zijn heel blij met jou als zang-docent voor onze dochter. Het geeft onze dochter veel zelfvertrouwen. Alle tips, zangoefeningen en ademhalings-technieken… en zij gaat met veel plezier naar de zanglessen toe.”

“Met veel plezier zit ik sinds kort op een koor. Al snel merkte ik, dat ik mijn stem niet goed gebruikte en moeite had met toon te houden. Het is mij gelukt om met behulp van Yvonne op de juiste manier mijn adem te gebruiken, mijn eigen stem te leren kennen en bij mijn eigen stem te blijven. Yvonne heeft ervoor gezorgd dat ik durf te zingen!”

” je bent niet alleen mijn zangcoach maar ook mijn life-coach geworden!”

Zangles – en meer!