Workshops/Stemvorming

veel plezier tijdens de opnamen!
veel plezier tijdens de opnamen!

Workshops

Leerlingen van AMuze kunnen zich regelmatig inschrijven voor workshops en live–optredens. Deze workshops zijn geschikt voor de jonge maar ook de wat oudere leerlingen. Met deze middagen proberen we deelnemers te laten wennen aan presentatie voor publiek.

De workshops bestaan a l t i j d uit een stuk techniek en presentatie, gevolgd door een live optreden al dan niet met uitgenodigd publiek.
Het vaste tarief voor een middag workshop is € 21,50 voor kinderen tot 21 jaar en € 29,00 per volwassene. Er wordt voor een drankje en een hapje tijdens de pauze gezorgd. Leerlingen worden automatisch met een nieuwsbrief op de hoogte gehouden van de diverse workshop-data.

NIEUW: Twee maal per jaar gaan we met een groep leerlingen de studio in! Zo blijft AMuze steeds op zoek naar nieuwe uitdagingen voor onze leerlingen.

Scholen: AMuze kan een passend zangprogramma voor ieder type school creëren. Zo hebben wij op diverse basisscholen een aantal lessen gegeven die gevolgd werden door een groter optreden (schouwburg) of een wat kleinere presentatie (aula). Het is tevens mogelijk een eigen mini-musical te maken.

Het voortgezet onderwijs kan tevens rekenen op een volwassen versie van de zanglessen waarbij de nadruk ligt op zangtechniek, presentatie en zelfvertrouwen.

Mail naar Amuze.yvon@gmail.com voor meer informatie.

Stemondersteuning voor sprekers

Deze privé-training is geschikt voor trainers, onderwijzers, kortom iedereen die langer dan gemiddeld op regelmatige basis zijn of haar stem gebruikt en daar wat ondersteuning bij kan gebruiken.

Heeft u soms een wat vermoeide stem na een dag werken? Komt u af en toe tijdens het spreken adem tekort? Een droge keel, schorre stem? Het kunnen allemaal tekenen zijn van verkeerd stemgebruik. Binnen een aantal sessies kunnen wij u bewust maken van uw stemgebruik en de knelpunten op een effectieve manier met u samen aanpakken.

Intake en aansluitend drie sessies: € 199 (ex btw). Tevens voor kleine groepen op locatie mogelijk, tarieven op aanvraag.

 

Zangles – en meer!