Muziek op bestelling

AMuze kan voor de speciale momenten in uw leven uw unieke, persoonlijke lied componeren.

Wij denken met name aan geboorten, huwelijken, maar ook bij de viering van een afscheid. Voor met name een verjaardag is een eigen “lijflied” een prachtig en blijvend cadeau. Na een uitgebreid intakegesprek wordt het lied speciaal voor u, of de persoon in kwestie geschreven, waardoor tekst en melodie te allen tijde uniek zullen zijn.

CDhoed_DirkEen cd met eigen lied voor uw nieuwe baby (als geboortekaartje) geeft een bijzondere betekenis aan het woord “welkom”!  Luister maar naar DIRK, een liedje geschreven voor een pasgeboren kind.

Feestmuziek

Als u op zoek bent naar muziek voor een feestelijke gelegenheid, kunt u ook bij AMuze terecht. Onder de naam ‘Yvon & friends’ kunt u Yvon Agterhof (zang), Peter Cammermans (toetsen, zang) met een drummer en bassist boeken.

Wij zijn van alle markten thuis (pop, jazz, rock, bossa nova….) en zorgen beslist voor een feest op uw feest! Uniek is de mogelijkheid om tijdens een trouwplechtigheid de bruid en bruidegom te verrassen met een muzikale omlijsting van het officiële deel van de trouwerij. Ook kunnen wij speciaal een lied componeren voor de gelegenheid. Neem voor meer mogelijkheden en prijzen contact met AMuze op.

Tot ziens op uw feest!

Zangles – en meer!